Naskalniemi


Ominaisuudet

Tervetuloa Naskalniemi


Naskalniemi on perinteinen lautarakenteinen kesämökki keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Se sijaitsee Hankasalmen kunnan Havusalmen kylässä, kirkasvetisen Kynsivesi-järven rannalla. Tuvan ikkunat ovat järven suuntaan ja niistä avautuvat erittäin kauniit järvimaisemat ja iltaisin voit nauttia upeista auringonlaskuista viihtyisällä terassilla. Sauna sijaitsee päärakennuksen yhteydessä ja pihapiiriirissä on myös kaksi keinua, grilli/nuotiopaikka sekä uima ja venelaiturit. Kaivoa tontilla ei ole vaan vesi ruuanlaittoon ja juomakäyttöön on tuotava Hankasalmen kirkonkylältä, kaupan yhteydessä olevasta maksuttomasta. vesipisteestä. .

Ominaisuudet


Mökin sisätila on kätevästi yhtenäistä, avointa tilaa ilman väliovia. Mökissä on tupakeittiö ja nukkumatilat kaikkiaan kuudelle hengelle. Tuvan puolella on 2 levitettävää sohvaa joista saa tarvittaessa kummastakin parivuoteen. Siellä on myös varaava takka ja Tv. Keittiö/ruokailutilan toisessa päässä on keittiö ja toisessa nukkumatila, jossa parisänky sekä vaatekaapit. Keskellä ruokailuryhmä kuudelle hengelle. Erillisessä aittarakennuksessa on kesäajan nukkumatilat kahdelle henkilölle. Samassa rakennuksessa on myös ecokäymälä.

Tilava sauna ja pukuhuone ovat päärakennuksen yhteydessä. Järveen ja uimalaiturille matkaa vain 10 metriä. Sauna on vastikään perusteellisesti remontoitu. Saunassa on puukiuas, muuripata veden lämmitykseen ja iso kylmävesisaavi. Saunavedet saa käsipumpulla järvestä.

Mökki sijaitsee erittäin rauhallisella paikalla, osittain hoidetulla metsäisellä tontilla jossa naapureita ole näköetäisyydellä. Lähin taajama kauppoineen ja muine palveluineen on Hankasalmen kirkonkylä jonne on matkaa 18 km. Rautatieasemalle 28 km. Hankasalmen tarjoamia aktiviteetteja ovat mm. Revontuli Golf ja ravintolapalvelut jonne matkaa 25 km Lähin kaupunki on Jyväskylä 60 km päässä. Etäisyys Helsingistä 300 km.

Sähkövalo, sähköliesi/uuni, jääkaappi/pakastin , mikrouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, Tv, radio, varaava takka,vedenkeitin, ruokailu- ja keittovälineet 6 -8 hengelle sekä pölynimuri ja muut siivousvälineet. Mökkiasukkaiden käytössä on myös soutuvene ja jonkin verran kalastustarpeita.

Lemmikkielaimet tervetulleita. Tupakointi sisalla kielletty

Contact to Book!

Yhteystiedot


Hinnat €400/viikko tai €120 viikonloppu La-Su. Lisätietoja ja varauksia ottamalla yhteyttä Tuula Kawajaan.

+44(0)7974746445